• Visit card web

500 Визит карти

690 ден со ддв

Печатење на визит карти еднострано или двострано во фул колор. Визит картичката ве прикажува вас или вашата деловна активност и го зајакнува вашиот контакт со деловните партнери.

Опис

Печатење на визит карти еднострано или двострано во фул колор.

  • Формати: 90 x 50 mm (стандард) и 86 x 54 mm (формат на кредитна картичка).
  • Тип на хартија: 300 гр. кунздрук;

За доработка на визит карти со ќошкање и пластифицирање со сјај/мат пластификат побарајте дополнително понуда.

*Рок на испорака од 5 до 10 работни дена од добивање на припремата за принт!

Оценки

Производот сеуште нема оценки од потрошувачи

Само корисници кои се најавени и направиле нарачка можат да остават оценка за производот.