• флаер flaer

Флаер А5 (1000 ком.)

6,490 ден со ддв

Флаерите се едни од најосновните и најекономични промотивни материјали, кои служат да пренесат брза порака за одреден производ, настан или услуга.

Категорија: Тагови: ,

Опис

Флаер – еден од најосновните и најекономични промотивни материјали, кои служат да пренесат брза порака за одреден производ, настан или услуга.

  • Димензија на флаер: А5 формат (148 х 210 мм);
  • Тип на хартија: 135 гр. кунздрук, двостран принт;

*Рок на испорака од 2 до 5 работни дена од добивање на припремата за принт!

Оценки

Производот сеуште нема оценки од потрошувачи

Само корисници кои се најавени и направиле нарачка можат да остават оценка за производот.