• Нотес Notes

Нотес A5 (100 ком.)

7,900 ден со ддв

Квалитетено испечатен нотес ќе остави одличен впечаток за вашиот бизнис.

Категорија: Тагови: ,

Опис

Квалитетено испечатен нотес ќе остави одличен впечаток за вашиот бизнис.

  • Димензија на нотес: А5 формат (148 х 210 мм);
  • Тип на хартија на корица: 300гр кунздрук, со сјај или мат ламинација;
  • Внатрешни печатени страни, тип на хартија: 135 гр. кунздрук;
  • Метална спирала;

Можност за печатење на нотеси во различни големини со внатрешен и надворешен фул колор принт.
*Рок на испорака од 5 до 10 работни дена од добивање на припремата за принт!

Оценки

Производот сеуште нема оценки од потрошувачи

Само корисници кои се најавени и направиле нарачка можат да остават оценка за производот.