• kalendar kalendar

Столен календар

8,200 ден12,500 ден со ддв

Календарите за на маса се многу ефективен и корисен промотивен материјал.

Шифра: Не е достапно Категорија: Тагови: ,

Опис

Печатење на комплетно персонализиран календар со тврда подлога и со метална спирала за на маса.

  • Димензија на страна: А5 формат (148 х 210 мм);
  • Тип на хартија: 170 гр. сјај/мат кунздрук, двостран принт;
  • Доработка: бигување на подлога, хартија: 300 гр. кунздрук;
  • Тираж: мин. 100 календари;

*Рок на испорака од 5 до 10 работни дена од добивање на припремата за принт!

Дополнителни информации

Страни

12 стр., 7 стр.

Оценки

Производот сеуште нема оценки од потрошувачи

Само корисници кои се најавени и направиле нарачка можат да остават оценка за производот.