• Visit card web

100 Визит карти

700 ден1,200 ден со ддв

Визит карти за вашиот бизнис служат клучна маркетинг цел за добивање на вашите контакт информации во рацете на вашиот клиент.

Шифра: Не е достапно Категорија: Тагови: , , , , , , , , , , , ,

Опис

Се вели дека никогаш не добивате втора шанса да оставите прв впечаток, и секаде овој тренд е успешен во светот на вмрежувањето.

Визит-картичките постојат со векови – всушност, потеклото на скромниот правоаголник од 85 mm x 55 mm може да се проследи уште во 15 век, каде што високата класа би ги користела како визит-карти за да објави намера да запознае друг поединец.

Во Лондон во 17 век, пред да постојат броевите на улиците, имале мали картички кои ги информираа луѓето каде е бизнисот и какви услуги нуди – ако некој беше потпишан, се сметаше за правно обврзувачки.

Во денешно време за среќа, предавањето на вашата визит-карта е далеку од минското поле за бонтон како што беше пред неколку векови.

Затоа, ајде да погледнеме и да видиме зошто на вашиот бизнис му е потребна визит-картичка.

Функционалност

Не правете грешка; визит-картичката е една од најважните маркетинг алатки што може да ги има на располагање еден бизнис, а луѓето очекуваат да ја имате.

Тоа е многу лична форма на маркетинг и го прави токму она што ви треба. Визит-картичката е многу лична форма на маркетинг и го прави токму она што ви треба. Визит-картичките служат за клучната цел за маркетинг на вашиот бизнис и добивање на вашите клучни информации за контакт во рацете на вашиот клиент… сето тоа за неколку секунди.

Основно за вредноста на визит-картичката е нејзината преносливост. Каде и да одите секогаш имајте визит карта со вас ако вашата работа вклучува патување или честопати сте на саеми или конвенции.

Добрата визит-карта создава слика на професионализам, кредибилитет и лојалност – сето тоа високо оценето на листата на критериуми на потенцијалниот клиент при донесување одлука.

Рентабилно

Скромната визит-картичка е дефинитивно маркетиншка стратегија со ниска цена и висока корист и треба да биде цврсто инсталирана во вашиот оклоп кога барате. Ние дизајнираме истакнати, квалитетни, професионални визит-картички по пристапни цени.

Градители на брендови

Визит-картичките може да ви помогнат да го воспоставите вашиот бренд, што пак го прави вашиот бизнис попрепознатлив. Клучните детали што треба да ги вклучите на визит-картичката – вашето име, лого,  линија за ознаки, детали за контакт и икони на социјалните мрежи – поставени наспроти дизајн по ваш избор, можат да го создадат идентитетот на вашата компанија и да го зајакнат вашиот бренд со секој што го гледа.

Создавањето дизајн на визит-картичка од празно платно ви дава единствена можност да го направите незаборавно, да ставите свој печат на идентитетот на вашата компанија и ако го сфатите правилно, навистина можете да се поврзете со вашата целна публика.

Водечки генератори

Рацете горе ако ви се случи ова: ќе сретнете некого, ќе разменувате убавини, потоа ќе си заминете и веднаш ќе заборавите како се вика и што прави.

Визит-картичката може да создаде можност од ништо. Таа можност може да биде одлично деловно партнерство, ново водство или воспоставување значаен контакт. Кога разговарате со потенцијален клиент, можете да се претставите себеси, што правите вие или вашиот бизнис и брзо и ефективно да ги предадете информациите за контакт. Не барате пенкало, само кратка (но продуктивна) интеракција.

Самата дефиниција за добро вмрежување е создавање значајни врски, а во денешниот hi-tech свет на социјалните медиуми и паметните телефони, не може да има замена за личниот допир што го носи визит-картичката.

И тоа е она што луѓето ќе го паметат.

Дополнителни информации

Димензии5 × 9 cm
Формат

8.5 x 5.5, 9 x 5cm

Визитки

Двострани, Еднострани

Оценки

Производот сеуште нема оценки од потрошувачи

Само корисници кои се најавени и направиле нарачка можат да остават оценка за производот.