• ѕиден календар ziden kalendar

Ѕиден календар (50 ком.)

7,000 ден со ддв

Персонализираниот ѕиден календар ќе го направи вашиот бренд визуелно пристун во секоја просторија, канцеларија или дом.

Категорија: Тагови: ,

Опис

Персонализираниот ѕиден календар ќе го направи вашиот бренд визуелно пристун во секоја просторија, канцеларија или дом.

  • Димензија на страна: А3 формат (350 x 470 mm), 6 листа;
  • Тип на хартија: 135 гр.  кунздрук, двостран принт;
  • Подлога: 300 гр. кунздрк, метална спирала;

*Рок на испорака од 5 до 10 работни дена од добивање на припремата за принт!

Оценки

Производот сеуште нема оценки од потрошувачи

Само корисници кои се најавени и направиле нарачка можат да остават оценка за производот.